Ontdek de magie van Yisual AI

23/4/2024

Yisual biedt een reeks van 10 AI-gereedschappen aan waarmee gebruikers hun vastgoedfoto's kunnen bewerken en verbeteren. Deze tools stellen gebruikers in staat om onder andere artistieke impressies te creëren, ruimtes digitaal op te ruimen, lege kamers in te richten of objecten in foto's te vervangen. De Yisual AI Studio biedt een breed scala aan stijlopties en bewerkingstools om aan diverse behoeften te voldoen.

Van A tot Z, alles in één systeem

Het platform van Yisual integreert verschillende aspecten van vastgoedmarketing in één systeem. Gebruikers kunnen marketingmaterialen zoals woningbrochures en social media posts creëren, compleet met hun eigen logo en kleurenschema. Bovendien maakt het systeem een naadloze integratie met verschillende CRM-systemen mogelijk, waardoor informatie automatisch in marketinguitingen kan worden geladen.

Maak kennis met Yisual AI en probeer vrijblijvend alle AI tools

Op 25 april vindt het Vastgoednext event plaats, waarbij verschillende sponsoren en innovatieve bedrijven samenkomen.

Tijdens het Vastgoednext event zal Yisual aanwezig zijn om hun AI-tools te demonstreren en met deelnemers te netwerken. Bezoekers kunnen kennismaken met teamleden van Yisual en meer leren over hoe het platform kan worden gebruikt om de presentatie van vastgoed te verbeteren. Bovendien bevat de goodiebag van het event een speciaal aanbod van Yisual voor de bezoekers.