Verbinden en genieten, Real Estate Afterwork

17/8/2023

Welkom bij de eerste editie van de Real Estate Afterwork, gepresenteerd door Immoversity. Dit is dé avond die exclusief is voor vastgoedprofessionals zoals jij. Vergeet saaie meetings en kom naar een event dat alles biedt wat je nodig hebt: netwerkmogelijkheden, heerlijk eten, en dansen tot in de late uurtjes.

Wat kun je verwachten op de Real Estate Afterwork?

Een onvergetelijke avond in een prachtige setting, met een walking dinner dat je smaakpapillen zal verwennen. Laat de dansvloer trillen terwijl je geniet van de muziek van drie getalenteerde DJ's en speciale acts die je versteld zullen doen staan. Maar dat is nog niet alles – we hebben ook enkele grote verrassingen in petto voor de meeste makelaars.

“Wat is een thuis zonder een feestje? Het draait ook om puur genieten!”

Waarom is dit evenement zo belangrijk in het kader van onze missie?

Bij Immoversity hebben we onze missie herzien om een thuis te creëren voor vastgoedmakelaars. En wat is een thuis zonder feestje? Wij geloven dat het essentieel is om samen te komen, niet alleen voor saaie vergaderingen of educatieve doeleinden, maar ook gewoon om te genieten van elkaars gezelschap, een drankje en een hapje. Daarom sluit de Real Estate Afterwork perfect aan bij onze vernieuwde missie.

Maar we doen dit niet alleen...

We worden bijgestaan door Distrikt Events, onder leiding van niemand minder dan Michael Philips, die je wellicht kent van de Google Ads masterclass. Maar zij zijn niet de enige partners die een bijdrage leveren aan dit evenement. We hebben ook de steun van WHISE (Vastgoedsoftware), Pricehubble (Schattingssoftware), IFIRMA (Vastgoeddiensten) en Smooved/Housematch (Leadprovider) voor de organisatie van deze allereerste editie.

Praktische informatie die je niet wilt missen:

  • De deuren openen van 18:00 tot 00:00 uur, zodat je de hele avond kunt genieten.
  • Verwen jezelf met een heerlijke walking dinner die je smaakpapillen zal prikkelen.
  • Laat je meeslepen door de muziek van maar liefst drie geweldige DJ's en geniet van een speciale act die je zal verbazen.
  • De locatie van dit geweldige evenement is de Eskimofabriek, gelegen aan de Wiedauwkaai 23, 9000 Gent.

Mis deze unieke kans niet om de Real Estate Afterwork bij te wonen! Koop nu je ticket op www.realestateafterwork.be en maak je klaar voor een avond vol plezier, netwerken en onvergetelijke momenten. We zien je daar!