Enkel gelukkige mensen maken van een huis een thuis

Ontdek de reviews van onze klanten, deelnemers en leden.
4.9/5 – Google
5/5 – Facebook
5,127
Vastgoedpro's hebben onze vormingen bijgewoond.
97.4%
Is de tevredenheidscore van de gemiddelde deelnemer.
Erkend vormingsverstrekker

Wat ze zeggen over ons...

Vandaag interessante sessie gevolgd ivm videomarketing

Heel volledige en interessante opleiding!

Heel interessant !

Telkens een positieve ervaring qua bijscholing. Aan te raden!

Excellente institution immobilière

Top opleiding

leerrijke presentaties in een menselijke taal! altijd leuk en heel motiverend.

Zeer goede opleidingen! Kenny en zijn team zijn top in hun vak! Een echte aanrader.

Immoversity is echt inspirerend!Merci Kenny!

Topspreker en topervaring bij de opleidingen van Immoversity.

Altijd een zeer leerrijke uiteenzetting

Iemand die weet waarover hij spreekt en je de nodige drive kan geven wat je soms onderweg verliest. Zeker aanrader!

Kenny spreekt klare taal!

Wij hebben een bijzonder aangename en professionele ervaring gehad met immoversity. Kenny dacht mee met ons. Bovendien zijn gemaakte afspraken steeds nagekomen.

Kenny levert zeer efficiënte tools aan op een enthousiaste manier. Ik heb alles toegepast & het werkt. Absoluut een aanrader!

Deze opleidingen zorgen voor een enorme energieboost en geven je meer zelfvertrouwen met als resultaat enkel maar succes.

Zeer uitgebreide en verstaanbare manier van online les volgen bij Immoversity waarvoor dank !

Interessante en vlot gebrachte opleidingen! Duidelijke communicatie over een gevarieerd aanbod. Fijn dat de gevolgde opleidingen ook nog achteraf opnieuw kunnen bekeken/geraadpleegd worden. Ik ben fan van Immoversity.

Heel interessante opleidingen, zeer hands-on en geeft steeds een nieuwe kijk op alles. Een echte aanrader

Als +lid zijn wij enorm tevreden en kan ik het alleen maar aanbevelen. Opleidingen die door Kenny worden gegeven zijn allemaal top. Team Immo Verbeeck

Super efficiënte manier om bij te leren - vlotte lesgever - interessante inhoud - inhoud les wordt waargemaakt

Heel interessante opleidingen, zeer hands-on en geeft steeds een nieuwe kijk op alles. Een echte aanrader

Kenny, we kennen elkaar al een tijdje en ik blijf jou steeds bewonderen voor de onafgebroken energieboost die ik elke keer weer mag ervaren bij elke ontmoeting! Keep on going!

Top! Goede opleiding.

super opleiding

Vorige week deelgenomen aan de seminar "Inkoop Meesterschap". Zeer boeiende tweedaagse vol tips & tricks, nieuwe inzichten en ook heel veel plezier. Kenny trekt iedereen mee in zijn enthousiasme en zorgt voor een frisse, nieuwe kijk op prospectie, waar toch veel vastgoedmakelaars (ook ikzelf) eerder een negatieve bijklank aan toevoegen. Mijn visie is zeker bijgesteld na het volgen van de seminar en ik ben er nu meer dan ooit van overtuigd dat er heel veel mogelijk is, zolang je maar gemotiveerd bent en het slim aanpakt. Ook de andere deelnemers ontmoeten vind ik zeker een plus: je breidt je netwerk uit, kan bijleren van andere kantoren en zit allemaal in dezelfde vibe om succesvoller te worden. Ik heb er zeker van genoten en zal in de toekomst nog seminars bijwonen. Bedankt!

zeer leerrijke Webinar

Prima opleiding, veel nieuwe tips en positieve vibes!!!!

Top opleiding! Als beginner is het belangrijk dat je een goede basis creëert om verdere successen te bevorderen. Ik heb het gevoel na deze opleiding dat ik er volledig voor kan gaan! Bedankt Kenny!

Enorm leerrijk!

Prima opleiding! Lesgever met grote kennis over overtuigingskracht en commerciële ervaring!

Heel tevreden over de opleidingen die Immoversity organiseert. Al altijd zijn nut bewezen tot nu toe. Het enthousiasme van Kenny sleurt je letterlijk mee. Keep u the good work!

Altijd superleuke, niet saaie en leerrijke bijscholingen en dit zelfs na 28 jaar ervaring. Zo hoort het te zijn !

Immoversity, altijd correct en zeer goede samenwerking op alle vlak! Altijd bereid je te woord te staan of te helpen. Nog veel succes!

Wij gebruiken zo goed als alle systemen die hier worden aangeleerd en zijn succesvol in onze job! Dit is dus zeker en vast een aanrader!

Lifecoach!

eerste kennismaking met deze organisatie en zeer aangenaam verrast. Genoeg tijd voor duidelijke onderbouw en praktische oefeningen. Op naar meer !

Meer dan ooit topopleidingen voor vastgoedmakelaars!

Bij Immoversity leer je hoe je je klanten het best kan helpen bij de verkoop van hun eigendom. Je krijgt de handvaten die je beter wapenen in de boeiende vastgoedwereld.

SUPER TOFFE ERVARING / OPLEIDINGSUREN VLIEGEN ZO VOORBIJ

Kenny is een vat buskruid, energiebom. Het enthousiasme spat eraf, zijn sessies zijn telkens een geweldige ervaring, gewoon een must! Doe zo verder!

Gemotiveerde kerel ! Well done !

De opleidingen worden steeds aangenaam gebracht

Super interessante opleiding! Meesterschap inkopen!!! Professioneel en goede communicatie! Een aanrader!!!

Super goed gebracht Kenny, dankjewel om ons jouw ervaring te delen.

Fantastische ervaring, ik kan jullie sterk aanbevelen voor het volgen van opleidingen. Ook de +plus versie kan ik alleen maar aanbevelen. Team Immo Verbeeck

De geweldige opleiding gekregen van enthousiasteling Kenny Rotthier. Enorm veel van opgestoken, op een zeer leuke manier gebracht van begin tot einde. Zeker een aanrader! 💯

De geweldige opleiding gekregen van enthousiasteling Kenny Rotthier. Enorm veel van opgestoken, op een zeer leuke manier gebracht van begin tot einde. Zeker een aanrader! 💯

Kenny is gewoonweg een krak in zijn vak. Zijn opleidingen zijn to the point en onmiddellijk toepasbaar. Hij is een zeer goede coach die ik aan iedereen wil aanbevelen! 🍀🍀🍀

Steeds kwalitatieve opleidingen op een vlotte en aangename manier gebracht ! Aanrader !

Top! Zeer veel interactie. Bedankt Kenny!

Goede cursus, actueel onderwerp waar we als makelaar iets aan hebben!

Héél ervaren sprekers met duidelijke uitleg zelfs voor leken.

Kwaliteitsvolle opleiding !!

Kenny Rotthier maakt zeer goede powerpoints. Erg leerzaam en interessant.

Kenny, fantastische opleiding! Je bent een topper! Genoten van elk moment en toch veel bijgeleerd!

Interessant - dynamisch - positieve energie - nieuwe inzichten - interactief - concreet

Eén van de beste opleidingen waarvan ik heb mogen genieten! Boeiend gebracht, inventief en enorm motiverend! Knap gebracht! Doe zo verder.

Kenny brengt de Webinars op een heel persoonlijke, toch heel professionele manier, positieve energie, enorm veel interactie! Top. Ilona Bewaert.

Interessante webinar gevolgd! Veel uit geleerd! Vlotte, aangename docent.

Professionele en interessante opleidingen !

Enorm content met de opleiding! Superveel bijgeleerd en ook geïnspireerd. Dankjewel Kenny!

Ik heb de cursus marketing meesterschap gevolgd en vind het een echte aanrader. Duidelijke uitleg hoe marketing werkt en hoe je het kunt toepassen, met waardevolle tips. Het enthousiasme van Kenny werkt zo aanstekelijk waardoor je het ook allemaal onmiddellijk wilt gaan uitproberen.

Net Marketing Meesterschap gedaan, zeer toepasbare opleiding die het verschil kan betekenen. Aanrader!

De opleiding Marketing Meesterschap is een absolute aanrader! Heel veel zaken geleerd om onmiddellijk in de praktijk toe te passen. Met hoge verwachtingen gestart aan de opleiding en ze zijn absoluut ingelost! Bedankt Kenny!

Heel to-the-point en toepasbare opleidingen! Een echte aanrader!

Bedankt Kenny voor de zeer inspirerende training over lead generation. Zoveel zaken geleerd om in de praktijk toe te passen. Dikke merci. Lynn

Top trainingen met toepasbare documenten!

Top ervaring! Kenny zijn enthousiasme werkt aanstekelijk :-)

Goed gedaan Kenny, vergt wel in het begin wat memorisatietechniek but once you get the hang of it ..TOP !

Je meetings zijn altijd inspirerend

Alles tot in de puntjes in orde. Kenny weet perfect hoe hij mensen weet te motiveren en goede technieken aanleert. Doe zo voort Kenny. 3-2-1 ACTIE!

Ik kan toch wel zeggen dat dit een van de beste opleiding is die ik gevolgd heb. Kenny is een zeer enthousiaste spreker. Zijn opleidingen geven zowel beginners als ervaren makelaars een motivatieboost. Op korte tijd heb ik enorm veel bijgeleerd. Een dikke aanrader.

Zeker de moeite om de opleidingen te geven! Thanks Kenny.

Interessante training, zeer vlotte spreker

Zeer veel bijgeleerd op twee dagen tijd. Ik ben er van overtuigd dat de meesterschap sessie mij een stuk verder zal helpen in mijn verdere carrière. En daarnaast is Kenny ook een topper die geen elke situatie uit de weg gaat. Echte aanrader!

Super boeiend, interessant, menselijk en to-the-point!

Zeer interessante opleiding zowel voor beginnelingen als gevorderden! Een echte aanrader!!!

Kenny geeft advies en oplossingen op maat. Bedankt voor de hulp bij het kneden van mijn team. 😉

Nog nooit zon motiverend persoon ontmoet.'

top. te volgen opleidingen en nieuws

Ik heb Kenny een jaar geleden ontmoet en was zeer onder de indruk van zijn professionele aanpak, moderne visie van de vastgoedkantoor van de toekomst. Onlangs uitgenodigd voor de Corona Talks waar we samen hebben uitgewisseld over de vastgoedkantoor tijdens en na Covid-19.

Goede opleidingen met veel tips en tricks die onmiddellijk toe te passen zijn in de praktijk!

Meesterschap inkoop en verkoop zijn werkelijk een meerwaarde in jouw ontwikkeling als vastgoedmakelaar. Bovendien worden deze 2-daagse opleidingen op een fantastische manier gebracht: inhoud beleving en enthousiasme. Altijd leerrijk en nooit saai.

De opleidingen van Immoversity zijn zeker en vast een grote aanrader! Kenny weet waar hij over spreekt en kent zijn vak door en door. Absoluut een mooie start om in de praktijk er aan te beginnen!

Kenny is een super kerel die op een originele manier zijn kennis en ervaring overbrengt op zijn "broers en zussen" ;-). Ik kan de opleidingen van Immoversity alleen maar aanbevelen aan mensen, jong en oud, die serieus aan de slag wensen te gaan in de vastgoedwereld.

Inhoud van de lessen kunnen meteen omgezet worden in praktijk. Een ware leerschool op weg naar de top.

Thx Kenny weer wijzer geworden. Op naar de volgende 😉

Cursussen stomen je als vastgoedmakelaar klaar om efficiënt te werken!

Top kerel! Weet waar hem over spreekt. Veel bijgeleerd 😀

Leuke interactieve opleiding!

Steeds top-opleidingen!

Fantastische opleidingen door een gedreven, inspirerende en sympathieke coach

Top opleiding van een top kerel. Investering dubbel en dik waard.

Top cursus. Kenny is een vlotte, grappige kerel die je ten allen tijde geboeid houdt en veel sterke kennis kan overbrengen in korte tijd. Aanrader.

Top trainer!! Ik herken zeer veel van hem, maar hij maakt het uniek door meer persoonlijk naar ons toe te werken!! Ik zal meer van dit volgen dankzij Kenny zijn professionele coaching!! Thanks mate, and for M.V: you did a great job!

Top opleiding. Veel goeie tips en tricks.

Interessante en motiverende opleiding gekregen door Kenny! Een echte aanrader!

Vertrouwd door meer dan 5,127 vastgoedpro's
Dewaele Vastgoedgroep - Immoversity