Online Programma

Inkoop Masterclass

De meest complete inkoopcursus. Leer alles wat je moet weten over inkoop, prospecteren en overtuigen.

De sleutel tot succes voor jouw vastgoedcarrière!

Ontgrendel jouw potentieel als vastgoedmakelaar/inkoper: de Inkoop Masterclass tilt je carrière naar het volgende niveau. Vergroot je vermogen om leads te genereren, succesvolle afspraken te plannen en overtuigende inkooppresentaties te leveren. Duik in de geheimen van topmakelaars en verhoog je inkoopsucces.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dit programma wordt 4,9/5 beoordeeld

Top opleiding! Als beginner is het belangrijk dat je een goede basis creëert om verdere successen te bevorderen. Ik heb het gevoel na deze opleiding dat ik er volledig voor kan gaan! Bedankt Kenny!

Marjon Diegenant

Wij gebruiken zo goed als alle systemen die hier worden aangeleerd en zijn succesvol in onze job! Dit is dus zeker en vast een aanrader!

Jelle Onsea
Wat zit erin?

10 interactieve lessen over inkoop

Deze inkoopcursus omvat 10 online trainingen (en on-demand webinars) die je overal en altijd kunt volgen. Leer alles over inkoop, van mindset tot gesprekstechnieken.
10 online trainingen
Syllabus, documenten en tools
Digitale cursus, praktijkgericht
Erkend voor 10 BIV uren
Trainerskaart 🪪
97%
reviews
16j
ervaring
Kenny Rotthier
Oprichter Immoversity
1
De mindset van de vastgoedmakelaar
In deze training leer je als vastgoedmakelaar de juiste mindset te ontwikkelen, dagelijkse uitdagingen aan te pakken en professionele vaardigheden te verbeteren.
2
Planning maken voor inkoop
In deze online training leer je als vastgoedmakelaar hoe je effectieve doelen stelt, prioriteiten bepaalt en jouw organisatie optimaliseert voor succes.
3
Identificeren van inkoopleads
In deze training leer je als vastgoedmakelaar waar en hoe je leads kunt verzamelen en identificeren, om jouw klantenbestand uit te breiden en jouw business te laten groeien.
4
Regio, online en netwerk prospectie
Tijdens deze training leer je als vastgoedmakelaar een prospectie strategie voor het vinden van relevante panden en het uitbreiden van jouw netwerk, om dagelijks nieuwe leads te genereren en jouw business te laten groeien.
5
Telefonisch afspraken maken
Leer tijdens deze training de technieken achter telefonische prospectie. Optimaliseer jouw inkoop en verkoopvaardigheden om jouw marktaandeel te vergroten.
6
Een effectieve opvolgingsstrategie
Tijdens deze training leer je een effectieve strategie waarmee je zowel verkopers als kopers kunt opvolgen. Verhoog je inkoopconversie door het toepassen van dit praktische systeem en verlies geen deals meer door gebrek aan opvolging.
7
Structuur van het inkoopgesprek
Tijdens deze training leer je hoe je gestructureerde en effectieve inkoopgesprekken voert als vastgoedmakelaar. Je ontdekt hoe je vertrouwen opbouwt met de klant, hun behoeften kunt begrijpen en een op maat gemaakt voorstel kunt doen.
8
De behoefte zoeken van de verkoper
In deze training ontdek je hoe doelgerichte vragen en open vragen helpen om de behoefte van de verkoper te begrijpen en een op maat gemaakte inkooppresentatie te maken. Zo vergroot je jouw succes als vastgoedmakelaar.
9
De inkooppresentatie en afsluittechnieken
In deze training leer je hoe je een effectieve inkooppresentatie kunt opstellen en aanpassen aan de behoeften van de verkoper. Je ontdekt de verkoopstrategie achter de presentatie en hoe je jouw toegevoegde waarde kunt benadrukken.
10
Bezwaren krachtig weerleggen
Tijdens deze training leer je om veelvoorkomende bezwaren van potentiële klanten te weerleggen. Ontdek hoe je overtuigingskracht inzet en gebruik een 5-stappen techniek om elk bezwaar te weerleggen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Onze online vormingen worden 4.9/5 beoordeeld

Vormingen erkend door het BIV

Prijzen

Wil je profiteren van de KMO-portefeuille en 30% subsidie ontvangen? Stuur ons een e-mail of chat om dit aan te vragen.
Excl. 21% btw
Programma

795,-

795,-

Toegang tot het volledige online programma
Direct toegang
10 online trainingen
Syllabus, documenten en tools
Digitale cursus, praktijkgericht
Erkend voor 10 BIV uren
Gratis Fragment

Nog niet overtuigd?

Bekijk een kosteloos stukje van de Inkoop Masterclass en leer hoe je je maandelijks inkoopcijfer eenvoudig met 3-4 keer vergroot.