Afsluittechnieken bij inkoop

Tijdens dit webinar leer je krachtig afsluiten zonder te aarzelen. Leer met enkele vragen een contract te tekenen en effectieve afsluittechnieken. Overwin bezwaren en verhoog jouw verkoopopdrachten.

'Always Be Closing' ofwel ABC, een zin die je vaak hoort als het gaat over sales. En deze zin bevat veel waarheid. Zelfs als je het meeste vertrouwen hebt, de juiste behoefte kent of de beste presentatie geeft, geeft dit geen garantie op een succesvolle afloop. Je hebt effectieve afsluittechnieken nodig om tot het vastleggen van de relatie te komen en een verkoopopdracht binnen te halen.

In deze online training leer je hoe je krachtig kunt afsluiten zonder te aarzelen. Je leert hoe je met enkele vragen kunt overgaan tot het tekenen van het contract. Zonder druk, maar wel daadkrachtig. Je leert effectieve afsluittechnieken en -strategieën die je kunt gebruiken om de verkoopopdracht binnen te halen.

Je leert ook hoe je kunt omgaan met eventuele bezwaren of twijfels van de verkoper en hoe je deze kunt overwinnen. Met de kennis en vaardigheden die je opdoet in deze training, ben je in staat om krachtige afsluitingen te doen en meer verkoopopdrachten binnen te halen. Of je nu een beginnende of ervaren vastgoedmakelaar bent, deze training helpt je om jouw afsluittechnieken te verbeteren en jouw succes te vergroten.

Programma

Trainer

Kenny Rotthier
Oprichter Immoversity

Edities

No items found.

Nuttig

Vormingen erkend door het BIV
Dit is 1 training van Inkoop Masterclass 2023. Ontdek de andere 9 trainingen.

Dit is 1 training van Inkoop Masterclass 2023. Ontdek de andere 9 trainingen.
Naar het programma
On Demand
1 BIV uur (in aanvraag)
Incl. Opnames
Excl. 21% btw

Toegang tot alle webinars vanaf € 65/maand

Toegang tot alle digitale content vanaf € 65/maand

“Volg onbeperkt alle online vormingen, krijg toegang tot de complete databank en behaal al jouw BIV uren.”
Het +PLUS abonnement is het meest complete abonnement om jouw vastgoedcarrière naar het volgende level te brengen.