De 6 essentiële stappen bij het rekruteren van medewerkers

Tijdens dit webinar leer je 1 van de meest effectieve procedures om de juiste kandidaten aan te trekken, hun persoonlijkheid te ontmaskeren en ze succesvol te lanceren.

Alleen ga je snel, samen kom je verder...

Als je serieus met jouw vastgoedkantoor bezig bent, wordt je waarschijnlijk verteerd door vragen zoals: Hoe kan mijn bedrijf groeien? Hoe verhoog ik de omzet? Hoe creëer ik meer leads? En hoe blijft mijn bedrijf draaien als ik 2 maanden op vakantie ben?

Vastgoedmakelaars mogen het belang van hun team en de vitale rol die het speelt in de groei van een organisatie niet onderschatten. Het bouwen van een team verhoogt niet alleen de inkomsten, maar het heeft ook een sterke impact op de merkreputatie, de langetermijnrelaties met klanten, het behoud van klanten en de algemene groei van het bedrijf.

Rekruteren is een dagdagelijkse verantwoordelijkheid van de leider

Toch rekruteren de meeste ondernemers enkel op het moment dat ze iemand nodig hebben waardoor ze altijd voor de 'snelle' oplossing moeten kiezen en vaak de verkeerde beslissingen maken. Daarnaast is er vaak geen structuur of leidraad (vb. zoals een commercieel structuur instaat voor succes in sales) en is rekruteren meer een gok dan een strategie. Stel je voor dat er een systeem zou bestaan waar jij ten alle tijden kunt kiezen uit een poule van gescreende kandidaten, mensen waar jij met wilt samenwerken.

In dit webinar leren we je de strategie van topwervers in en buiten de vastgoedsector. We leren je hoe je jezelf optimaal kan voorbereiden om vervolgens zeer actief kandidaten aan te trekken. Daarnaast krijg je 1 van de sterkste wervingsprocessen (in 6 stappen) waardoor je in 90% van de tijd de 'juiste' kandidaten zal werven die jij kan omzetten in resultaat. Kortom, een succesvol team bouwen.

Programma

Functieomschrijving vs Vacature
Succesvolle structuur in 6 stappen
Vind kandidaten via diverse kanalen
Ontmasker gedrag en situatie met de SPIN methode
Leer krachtig rekruteren met voorbeeldvragen
Een onboarding met direct resultaat tot gevolgd

Trainer

Kenny Rotthier
Oprichter Immoversity

Edities

Webinar
20 jun. 2023, 9u30 - 12u30
Registreer nu

Nuttig

Vormingen erkend door het BIV
Volg gratis met een +Plus lidmaatschap

179,-

Volg gratis met een +Plus lidmaatschap
Registreer Nu
Live Webinar
3 Biv Uren
Incl. Opnames
Excl. 21% btw

Toegang tot alle webinars vanaf € 65/maand

Toegang tot alle digitale content vanaf € 65/maand

“Volg onbeperkt alle online vormingen, krijg toegang tot de complete databank en behaal al jouw BIV uren.”
Het +PLUS abonnement is het meest complete abonnement om jouw vastgoedcarrière naar het volgende level te brengen.