De behoefte zoeken van de verkoper

In deze training ontdek je hoe doelgerichte vragen en open vragen helpen om de behoefte van de verkoper te begrijpen en een op maat gemaakte inkooppresentatie te maken. Zo vergroot je jouw succes als vastgoedmakelaar.

Het ontdekken van de behoefte van de verkoper is een cruciaal aspect van het inkoopgesprek. Op basis van deze behoefte weet je hoe je jouw inkooppresentatie kunt opbouwen en wat je zeker in de verf moet zetten. Het zal ook bepalen wat jouw toegevoegde waarde is in jullie relatie. Helaas laten veel inkopers dit aspect vaak links liggen, terwijl het essentieel is om succesvol te zijn in het vastgoedvak.

In deze online training leer je hoe je doelgerichte vragen kunt stellen om de behoefte van de verkoper te ontdekken. Je leert hoe je open vragen kunt stellen die de eigenaar volledig voor je zullen ontcijferen. Dit helpt je om een beter inzicht te krijgen in wat de verkoper echt nodig heeft en hoe je daarop kunt inspelen om de verkoopopdracht binnen te halen.

Met de kennis en vaardigheden die je opdoet in deze training, ben je in staat om de behoefte van de verkoper effectief te ontdekken en jouw inkooppresentatie op maat te maken. Of je nu een beginnende of ervaren vastgoedmakelaar bent, deze training helpt je om jouw vaardigheden op het gebied van behoefteontdekking te verbeteren en jouw succes te vergroten.

Teaser

Programma

Trainer

Kenny Rotthier
Oprichter Immoversity

Nuttig

Vormingen erkend door het BIV
Dit is 1 training van Inkoop Masterclass 2023. Ontdek de andere 9 trainingen.
Naar het programma
Volzet
Dit is 1 training van Inkoop Masterclass 2023. Ontdek de andere 9 trainingen.

Dit is 1 training van Inkoop Masterclass 2023. Ontdek de andere 9 trainingen.
Naar het programma
Naar het programma
Volzet
On Demand
1 BIV uur (in aanvraag)
Incl. Opnames
Excl. 21% btw

Toegang tot alles in de academie voor € 75/maand

Toegang tot alle webinars voor € 75/maand

Toegang tot alle digitale content voor € 75/maand

“Volg onbeperkt alle online vormingen, krijg toegang tot de complete databank en behaal al jouw BIV uren.”
Het +PLUS abonnement is het meest complete abonnement om jouw vastgoedcarrière naar het volgende level te brengen.