De inkooppresentatie en afsluittechnieken

In deze training leer je hoe je een effectieve inkooppresentatie kunt opstellen en aanpassen aan de behoeften van de verkoper. Je ontdekt de verkoopstrategie achter de presentatie en hoe je jouw toegevoegde waarde kunt benadrukken.

Het werken met een vastgoedmakelaar is een investering van vele duizenden euro's. Het is dan ook begrijpelijk dat verkopers zorgvuldig kiezen welke makelaar ze inschakelen. Daarom is het belangrijk om een inkooppresentatie te geven die inspeelt op de behoeften van de verkoper, een professionele uitstraling heeft en toewerkt naar een concrete afsluiting.

In deze online training leer je hoe je een effectieve inkooppresentatie kunt opstellen en gebruiken. Je leert de verkoopstrategie achter de presentatie kennen en hoe je pre-close vragen kunt stellen om de eigenaar volledig te overtuigen van jouw dienstverlening.

Je leert ook hoe je jouw presentatie kunt aanpassen aan de behoeften van de verkoper en hoe je jouw toegevoegde waarde als vastgoedmakelaar kunt benadrukken. Dit alles met als doel om de verkoopopdracht binnen te halen.

Met de kennis en vaardigheden die je opdoet in deze training, ben je in staat om professionele en effectieve inkooppresentaties te geven die jouw dienstverlening onderscheiden van andere makelaars. Of je nu een beginnende of ervaren vastgoedmakelaar bent, deze training helpt je om jouw presentatievaardigheden te verbeteren en jouw succes te vergroten.

Teaser

Programma

Trainer

Kenny Rotthier
Oprichter Immoversity

Nuttig

Vormingen erkend door het BIV
Dit is 1 training van Inkoop Masterclass 2023. Ontdek de andere 9 trainingen.
Naar het programma
Volzet
Dit is 1 training van Inkoop Masterclass 2023. Ontdek de andere 9 trainingen.

Dit is 1 training van Inkoop Masterclass 2023. Ontdek de andere 9 trainingen.
Naar het programma
Naar het programma
Volzet
On Demand
1 BIV uur (in aanvraag)
Incl. Opnames
Excl. 21% btw

Toegang tot alles in de academie voor € 75/maand

Toegang tot alle webinars voor € 75/maand

Toegang tot alle digitale content voor € 75/maand

“Volg onbeperkt alle online vormingen, krijg toegang tot de complete databank en behaal al jouw BIV uren.”
Het +PLUS abonnement is het meest complete abonnement om jouw vastgoedcarrière naar het volgende level te brengen.