Regio, online en netwerk prospectie

Tijdens dit webinar leer je als vastgoedmakelaar een prospectie strategie voor het vinden van relevante panden en het uitbreiden van jouw netwerk, om dagelijks nieuwe leads te genereren en jouw business te laten groeien.

Prospectie kan voor veel vastgoedmakelaars een uitdagende activiteit zijn. Maar het is wel de belangrijkste activiteit om jouw inkoop te stimuleren en jouw leads te vergroten. In deze online training leer je een betere strategie voor prospectie, die je in staat stelt om zowel actief als passief alle (niet) te koop gestelde panden binnen te krijgen.

Je krijgt inzicht in hoe je door de juiste acties te ondernemen, alle relevante panden binnen jouw werkgebied kunt vinden. Dit omvat niet alleen de bekende online platformen zoals Immoweb, maar ook de minder voor de hand liggende bronnen. Je leert ook hoe je jouw netwerk kunt gebruiken om jouw prospects uit te breiden.

Met de kennis en vaardigheden die je opdoet in deze training, ben je in staat om een effectief prospectiesysteem op te zetten dat je dagelijks nieuwe leads oplevert. Of je nu een beginnende of ervaren vastgoedmakelaar bent, deze training helpt je om jouw prospectie te optimaliseren en jouw inkoop en leads te vergroten.

Programma

Trainer

Kenny Rotthier
Oprichter Immoversity

Edities

No items found.

Nuttig

Vormingen erkend door het BIV
Dit is 1 training van Inkoop Masterclass 2023. Ontdek de andere 9 trainingen.

Dit is 1 training van Inkoop Masterclass 2023. Ontdek de andere 9 trainingen.
Naar het programma
On Demand
1 BIV uur (in aanvraag)
Incl. Opnames
Excl. 21% btw

Toegang tot alle webinars vanaf € 65/maand

Toegang tot alle digitale content vanaf € 65/maand

“Volg onbeperkt alle online vormingen, krijg toegang tot de complete databank en behaal al jouw BIV uren.”
Het +PLUS abonnement is het meest complete abonnement om jouw vastgoedcarrière naar het volgende level te brengen.