Kmo Portefeuille

De opleidingen van Immoversity zijn erkend door de Vlaamse overheid. Dankzij deze erkenning kan u als ondernemer via de KMO-portefeuille tot 30% korting krijgen op opleidingen en adviesdiensten.
Het erkenningsnummer van Immoversity is DVO220060.

Kom ik in aanmerking voor de kmo-portefeuille?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd. Lees de voorwaarden.

Hoeveel subsidies kan ik krijgen?

Kleine ondernemingen genieten van 30% steun terwijl middelgrote ondernemingen van 20% steun genieten. Sinds 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun.

Voor welke activiteiten kan ik subsidies aanvragen?

Met de kmo-portefeuille investeer je in opleidingen en trainingen voor je personeel. Daarnaast krijg je subsidies voor het inwinnen van advies bij geregistreerde dienstverleners, zoals bijvoorbeeld voor het opstellen van een communicatieplan.

Hoe vraag ik de kmo-portefeuille aan?

Als je voor de eerste keer een subsidieaanvraag wil doen, moet je je onderneming eerst registreren.

Elke subsidieaanvraag gebeurt online nadat je een overeenkomst voor advies hebt afgesloten met je dienstverlener of als je een persoon die werkt binnen je onderneming hebt ingeschreven voor een opleiding. Je moet elke subsidieaanvraag ten laatste 14 dagen na de startdatum van de prestaties indienen.

Heb je nog vragen?

Lees meer op kmo-portefeuille.be of bel naar de Vlaamse infolijn op het gratis nummer 1700.