Bouwen aan een thuis voor de vastgoedmakelaar.

“Onze missie is om de vastgoedsector een thuis te bieden waarin ze begeleid worden om hun volle potentieel te bereiken. Dit realiseren we door een hybride platform te bouwen dat ervaren mentoren verbindt met vastgoedpro's. We ondersteunen dit met een uitgebreid aanbod aan vorming, evenementen en een hechte community. Op deze manier helpen we hen succesvol hun eigen doelen, die van hun team en die van hun cliënten te realiseren.”
Kenny Rotthier  —  Oprichter & CEO

Academie

De Immoversity academie is opgericht in 2014 door onze oprichter Kenny Rotthier. Door onze hybride werking bieden we een breed gamma aan vorming, events en begeleiding zodanig je steeds ‘on top of your game’ blijft in jouw business. Praktisch en altijd ervaren mentors.

Community

“Alone we can do so little, together we can do so much — Helen Keller” Het vastgoedberoep heeft synergie nodig om samen nieuwe perspectieven te ontdekken over de toekomst. Ons platform biedt een mogelijkheid om makelaars met elkaar te verbinden zodanig ze elkaar kunnen liften in hun business, samenwerken en zelfs de steun zijn in tijden wanneer ze het meeste nodig hebben.

Technologie

Hoe kunnen we ons cliënten vragen om te veranderen als we dat zelf niet zouden doen. Al onze diensten zijn onderbouwd door de laatste nieuwe technologieën zodanig je een frictieloze ervaring krijgt met onze academie, community en tools. Hybride is het nieuwe normaal. 
5,127
Vastgoedpro's hebben onze vormingen bijgewoond.
97.4%
Is de tevredenheidscore van de gemiddelde deelnemer.
Erkend vormingsverstrekker
Maak jouw vastgoedkantoor AI future-proof 👉👉👉
Registreren

“Onze ambitie is om het grootse Europese platform voor makelaars te zijn in 2028”

Waar staan we nu? Immoversity is momenteel vooral actief in België. In 2023 breiden we onze diensten uit naar Nederland en Frankrijk.

De weg naar de toekomst

Onze oprichter Kenny Rotthier leidt een innovatief team van experts dat al sinds 2006 actief is in de vastgoedsector. Het is hun verantwoordelijkheid om steeds te anticiperen op de veranderingen in de markt en die omzetten in praktische tools voor onze klanten.

At your service.